Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Om Travel Sense

Hos Travel Sense er vi eksperter på å arrangere skreddersydde gruppereiser til virksomheter.

Drømmer du om å prøve heliskiing i Japan, tråkke druer på en vingård i Sør-Afrika, sykle Tour de France-etapper, legge ut på virksomhetsbesøk i utlandet – eller trenger du inspirasjon til å finne på noe helt eget – så la oss ta en prat. Vi har prøvd det meste, og vi gleder oss til å dele våre erfaringer slik at du får akkurat den reisen du og din virksomhet drømmer om.

LYNGEN-JP.jpg

Organisasjon

Camilla Andersen startet Travel Sense i 2002. Underveis har reisebyrået utviklet seg med forskjellige konstellasjoner i eierskapet, men alltid med Camilla Andersen som direktør.

De siste årene har Travel Sense landet på en langtidsholdbar struktur, hvor Camilla Andersen har 50 % av eierskapet, og den resterende delen er fordelt på et lite styre bestående av sterke investorer. Det arbeides ut ifra et klart fokus på to kjerneområder: Eksklusive gruppereiser til forretningslivet samt sportsreiser til private.

På kontoret på Islands Brygge i København arbeider et solid team med erfarne reisekonsulenter sammen med Camilla Andersen for å realisere våre kunders reisedrømmer.

BOOK ET MØTE

BOOK ET MØTE

LYNGEN-JP.jpg
Skræddersyede erhvervsrejser

Hvem er Camilla Andersen

Camilla er en av Danmarks beste håndballspillere gjennom tidene. Hun har i perioden 1992–2000 spilt 194 landskamper, og med 846 scoringer er hun den kvinnelige landslagspilleren som har scoret flest landskampmål.

I tiden med Jernhårde Ladies var hun med på å vinne det hele – OL to ganger i 1996 og 2000, EM to ganger i 1994 og 1996, samt VM-gull, -sølv og -bronse i henholdsvis 1997, 1993 og 1995!

Camilla begynte sin karriere i reisebransjen i 1997, og hun startet Travel Sense i 2002.

Etter hennes håndball karriere har Camilla tatt en Master i Experience Management ved RUC og HD Regnskap ved Syddansk Universitet. Camilla fullfører nå en MBA på Henley Business School. I tillegg har Camilla hatt flere styreposisjoner de siste 12 årene, blant annet. 8 år i Team Danmarks styret.

BOOK ET MØTE

BOOK ET MØTE