Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Om Travel Sense

Hos Travel Sense er vi eksperter i at arrangere skræddersyede grupperejser & events til virksomheder.

Drømmer du om å prøve heliskiing i Japan, tråkke druer på en vingård i Sør-Afrika, sykle Tour de France-etapper, legge ut på virksomhetsbesøk i utlandet – eller trenger du inspirasjon til å finne på noe helt eget – så la oss ta en prat. Vi har prøvd det meste, og vi gleder oss til å dele våre erfaringer slik at du får akkurat den reisen du og din virksomhet drømmer om.

LYNGEN-JP.jpg

Organisasjon

Camilla Andersen startet Travel Sense i 2002. Underveis har reisebyrået utviklet seg med forskjellige konstellasjoner i eierskapet, men alltid med Camilla Andersen som direktør.

De siste årene har Travel Sense landet på en langtidsholdbar struktur, hvor Camilla Andersen har 50 % av eierskapet, og den resterende delen er fordelt på et lite styre bestående av sterke investorer. Det arbeides ut ifra et klart fokus på to kjerneområder: Eksklusive gruppereiser til forretningslivet samt sportsreiser til private.

På kontoret på Amager Strandvej arbejder et stærkt team af erfarne rejsekonsulenter sammen med Camilla Andersen for at realisere vores kunders rejsedrømme.

BOOK ET MØTE

BOOK ET MØTE

LYNGEN-JP.jpg
Rekordregnskab for Travel Sense

Rekordregnskab for Travel Sense

Tillid fra kunderne, et stærkt team, en kompetent ejerkreds og en systematisk, gennemgribende oprydning har været grundpillerne i succesen.

LES MER

Skræddersyede erhvervsrejser

Hvem er Camilla Andersen

Camilla er en av Danmarks beste håndballspillere gjennom tidene. Hun har i perioden 1992–2000 spilt 194 landskamper, og med 846 scoringer er hun den kvinnelige landslagspilleren som har scoret flest landskampmål.

I tiden med Jernhårde Ladies var hun med på å vinne det hele – OL to ganger i 1996 og 2000, EM to ganger i 1994 og 1996, samt VM-gull, -sølv og -bronse i henholdsvis 1997, 1993 og 1995!

Camilla begynte sin karriere i reisebransjen i 1997, og hun startet Travel Sense i 2002.

Etter hennes håndball karriere har Camilla tatt en Master i Experience Management ved RUC og HD Regnskap ved Syddansk Universitet. Camilla fullfører nå en MBA på Henley Business School. I tillegg har Camilla hatt flere styreposisjoner de siste 12 årene, blant annet. 8 år i Team Danmarks styret.

BOOK ET MØTE

BOOK ET MØTE

Skræddersyede erhvervsrejser