Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Når skal vi av gårde igjen?

Denne virksomheten er en stor leverandør til byggfirmaer som ønsker å styrke relasjonen til kundene og samholdet blant selgerne. En gruppe på 250 personer har dratt av gårde de to gangene Travel Sense foreløpig har arrangert reiser for virksomheten. Salgssjefen forteller her hvorfor virksomheten bruker penger på en eksklusiv forretningsreise, og hvorfor Travel Sense er valgt som reisepartner.

Skræddersyede erhvervsrejser

Samarbeid med Travel Sense

”Under begge våre reiser med Travel Sense har vi vært mer enn fornøyde. Det som kjennetegner Travel Sense, er at de alltid er løsningsorienterte, erfarne og fleksible. Jeg kan nok ha hatt noen klare meninger om reisene, men Camilla har utfordret meg hver gang og kommet med kreative forslag og løsningsmodeller som jeg selv ikke hadde tenkt på, og det har jeg satt pris på.”

”Vi kommer tettere på kundene våre. Det gir oss muligheten"

Verdi for virksomheten

”Vi kommer tettere på kundene våre. Det gir oss muligheten til å styrke samholdet blant selgerne, men hovedfokuset er at vi styrker relasjonen til kundene våre. Når vi har vært ute og reist, er kundenes reaksjon: Når skal vi av gårde igjen?”

Skræddersyede erhvervsrejser

Hvorfor kontakte Camilla?

”Hun er dyktig, dedikert og profesjonell. Hver gang har vi tatt en inspeksjonstur før avreise som har vært svært forberedt og grundig, og hun har et team av dyktige folk rundt seg som sikrer en god bemanning på reisene. Hun har gitt 100 % når vi har vært ute og reist, og jeg har derfor kunnet fokusere på min kjerneoppgave og brukt tiden med selgere og kunder.”

Skal vi ta et uforpliktende møte?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Japan

Travel Sense var arrangør da en nettverksgruppe med 19 toppledere fra det danske næringslivet reiste på en fem dagers intensiv nettverkstur til Tokyo i november 2018 for å få innblikk i japansk forretningsliv, ledelseskultur, eksportmuligheter osv. Én av deltakerne, direktøren for næringslivskunder i en større dansk finansinstitusjon, forteller her om opplevelsen.

LES MER

Hamburg & Warszawa

Avdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomheten er ikke i tvil når hun skal begrunne valget av Travel Sense som reisepartner. Virksomheten har foreløpig vært på to eksklusive reiser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrettet. Virksomheten har vært i Hamburg og Warszawa med 240–250 personer pr. reise.

LES MER