Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør da en nettverksgruppe med 19 toppledere fra det danske næringslivet reiste på en fem dagers intensiv nettverkstur til Tokyo i november 2018 for å få innblikk i japansk forretningsliv, ledelseskultur, eksportmuligheter osv. Én av deltakerne, direktøren for næringslivskunder i en større dansk finansinstitusjon, forteller her om opplevelsen.

Skræddersyede erhvervsrejser

Samarbeid med Travel Sense

”Samarbeidet var svært konstruktivt. Camilla gjorde det enkelt for oss, og hun utfordret oss på ønskene våre. Onsite hadde hun også fullstendig kontroll, og logistikken fungerte utmerket til tross for et presset program og transport rundt i en millionby. Vi følte oss trygge på de samarbeidspartnerne som var involvert, og det var også etablert et samarbeid med ambassaden der borte. Utover dette er det også verdt å nevne at budsjettet ble overholdt.”

”Travel Sense spikret programmet og planla logistikken, så

vi kunne få høy effektivitet og maksimalt utbytte av reisen."

Verdi for virksomheten

”Nettverksgruppens formål var å bruke denne turen som utdannelse og til å få global innsikt. Hvis vi skulle ha arrangert turen selv, hadde vi sannsynligvis bare oppnådd halvparten. Travel Sense spikret programmet og planla logistikken, så vi kunne få høy effektivitet og maksimalt utbytte av reisen.”

Skræddersyede erhvervsrejser

Hvorfor kontakte Camilla?

”Jeg vil anbefale å kontakte Camilla, fordi hun gjør det enkelt. Hun fokuserer på innhold og sikrer profesjonalitet hele veien. Hun får dessuten ting til å skje og har et globalt nettverk som får alt til å fungere. Man kan påstå at Camillas gode avtaler med samarbeidspartnere i høy grad kommer kundene hennes til gode, for det kommer ingen negative overraskelser, og det er en svært høy grad av fleksibilitet.”

Skal vi ta et uforpliktende møte?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomheten er en stor leverandør til byggfirmaer som ønsker å styrke relasjonen til kundene og samholdet blant selgerne. En gruppe på 250 personer har dratt av gårde de to gangene Travel Sense foreløpig har arrangert reiser for virksomheten. Salgssjefen forteller her hvorfor virksomheten bruker penger på en eksklusiv forretningsreise, og hvorfor Travel Sense er valgt som reisepartner.

LES MER

Case: Ingeniørvirksomhed på virksomhedsbesøg i europæiske storbyer

Avdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomheten er ikke i tvil når hun skal begrunne valget av Travel Sense som reisepartner. Virksomheten har foreløpig vært på to eksklusive reiser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrettet. Virksomheten har vært i Hamburg og Warszawa med 240–250 personer pr. reise.

LES MER