Inspiration

Skræddersyede erhvervsrejser

Incentive rejser: Hvad og hvorfor?

Medtænker din virksomhed rejser som en del af strategien for at fastholde, motivere og tiltrække medarbejdere? Hvis ikke, så burde den måske læse med her.

LES MER

LYNGEN-JP.jpg

Case: Hamburg & Warszawa

Avdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomheten er ikke i tvil når hun skal begrunne valget av Travel Sense som reisepartner. Virksomheten har foreløpig vært på to eksklusive reiser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrettet. Virksomheten har vært i Hamburg og Warszawa med 240–250 personer pr. reise.

LES MER

LYNGEN-JP.jpg
Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Zagreb & Paris

Denne virksomheten er en stor leverandør til byggfirmaer som ønsker å styrke relasjonen til kundene og samholdet blant selgerne. En gruppe på 250 personer har dratt av gårde de to gangene Travel Sense foreløpig har arrangert reiser for virksomheten. Salgssjefen forteller her hvorfor virksomheten bruker penger på en eksklusiv forretningsreise, og hvorfor Travel Sense er valgt som reisepartner.

LES MER

LYNGEN-JP.jpg

Case: Japan

Travel Sense var arrangør da en nettverksgruppe med 19 toppledere fra det danske næringslivet reiste på en fem dagers intensiv nettverkstur til Tokyo i november 2018 for å få innblikk i japansk forretningsliv, ledelseskultur, eksportmuligheter osv. Én av deltakerne, direktøren for næringslivskunder i en større dansk finansinstitusjon, forteller her om opplevelsen.

LES MER

LYNGEN-JP.jpg