Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Ingeniørvirksomhed på virksomhedsbesøg i europæiske storbyer

Avdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomheten er ikke i tvil når hun skal begrunne valget av Travel Sense som reisepartner. Virksomheten har foreløpig vært på to eksklusive reiser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrettet. Virksomheten har vært i Hamburg og Warszawa med 240–250 personer pr. reise.

Skræddersyede erhvervsrejser

Samarbeid med Travel Sense

”Hos Travel Sense er vi i svært gode hender. De har 100 % kontroll, og man blir alltid fulgt opp punktlig. Det som gjør Travel Sense helt unikt, er at det stort sett ikke er noe som er umulig. Camilla kan sparke inn dører hvis det trengs. Hun gjør alt hun kan, og mer enn vi ber om. Det er et veldig trygt og tillitsfullt samarbeid.”

”Virksomheten vår er geografisk spredt, og derfor skaper reisene med

Travel Sense stor verdi i samarbeidet mellom kontorer og regioner.”

Verdi for virksomheten

”Vi prioriterer reisene, fordi det styrker relasjonene. Virksomheten vår er geografisk spredt, og derfor skaper reisene med Travel Sense stor verdi i samarbeidet mellom kontorer og regioner. Verdien kan jo ikke måles direkte på bunnlinjen, men vi er ikke i tvil om at årsaken til vekst og positive resultater blant annet skyldes de sterke interne relasjonene. Derfor er vi allerede i gang med planleggingen av den neste turen vår med Travel Sense.”

Skræddersyede erhvervsrejser

Hvorfor kontakte Camilla?

”Jeg har allerede henvist flere i nettverket mitt til Camilla. Fordi hun kan trylle. Hun har kontroll, er nærværende, serviceminded og utfordrer oss med gode ideer og alternative forslag. På reisene trekker hun nesten hele kontoret med ut. Det håndplukkede teamet hennes er svært profesjonelle og oppmerksomme – det gir trygghet, god stemning og en fantastisk reiseopplevelse.”

Skal vi ta et uforpliktende møte?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomheten er en stor leverandør til byggfirmaer som ønsker å styrke relasjonen til kundene og samholdet blant selgerne. En gruppe på 250 personer har dratt av gårde de to gangene Travel Sense foreløpig har arrangert reiser for virksomheten. Salgssjefen forteller her hvorfor virksomheten bruker penger på en eksklusiv forretningsreise, og hvorfor Travel Sense er valgt som reisepartner.

LES MER

Case: Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør da en nettverksgruppe med 19 toppledere fra det danske næringslivet reiste på en fem dagers intensiv nettverkstur til Tokyo i november 2018 for å få innblikk i japansk forretningsliv, ledelseskultur, eksportmuligheter osv. Én av deltakerne, direktøren for næringslivskunder i en større dansk finansinstitusjon, forteller her om opplevelsen.

LES MER