Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Fotballreise

FOTBALLREISE

FANTASTISKE FOTBALLREISER


I HELE EUROPA

Er du, i likhet med oss, gal etter fotball? Og kunne du tenke deg å oppleve de beste fotballspillerne i verden når de trer inn på banen til de største kampene? Uansett hvilket lag du holder med eller hvor i Europa du ønsker å oppleve LIVE fotball, har vi en fotballreise for deg. Sug inn stemningen på fotballstadion rundt omkring i Europa: fra Bayern München på Allianz Arena til FC Barcelona på Camp Nou, eller kanskje Liverpool FC på Anfield, Manchester United på Old Trafford eller en rask svipptur for å se Paris Saint-Germain på Parc des Princes.

Fotballreisene våre består som utgangspunkt av to overnattinger (én for europeiske kamper) og fotballbillett til den valgte kampen. Alle pakkene er uten fly med mindre annet er oppgitt under ‘Pakken inneholder’. Hvis transport ikke er inkludert og du ønsker vår hjelp til å arrangere det, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss.

Nedenfor kan du se hvilke fotballreiser vi tilbyr. Hvis du har spørsmål eller personlige ønsker, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du er bare noen få klikk unna det første dommerfløytet til en kamp med ditt favorittlag!

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss