Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Manchester United

Filtrer etter

Opplev Manchester United live på Old Trafford

Fotballreiser til  Manchester United

Manchester United er én av de mest ikoniske og rikeste fotballklubbene på hele kloden med én gigantisk fanbase verden over. Klubben ble stiftet helt tilbake i 1878 og skiftet i 1902 navn til det vi kjenner de som i dag. «The Red Devils» har siden da befestet sin posisjon som den mest suksessrike engelske klubben noensinne med blant annet rekordmange engelske mesterskap, hele 20 stykker, samt 12 FA Cup -titler og tre Champions League pokaler. United har siden 1910 spilt sine hjemmekamper på legendariske Old Trafford, også kjent som «Drømmenes teater», med plass til over 75 000 tilskuere – én fantastisk stadion å besøke på fotballreisen din! Siden klubbikonet Sir Alex Ferguson stoppet som trener i 2013, etter hele 26 år på sidelinjen, har klubben lett etter den rette mann for å ta hans plass. Klubben håper nå at de var valgt riktig ved å velge den karismatiske José Mourinho, som blant annet har hentet verdens dyreste fotballspiller, Paul Pogba, til klubben. I tillegg finner vi spillere som David De Gea, Anthony Martial og Marcus Rashford.

Klubbens store rivaler er selvfølgelig Manchester City og erkerivalene Liverpool FC. Når United møter én av disse to er det alltid garanti for intensitet og stemning i verdensklasse!

Våre fotballpakker
Alle våre Manchester United fotballreiser er inkludert to overnattinger i Manchester med frokost og fotballbillett til den kommende kampen. Alle pakker er uten flyreise, med mindre annet er spesifisert under «Pakken inneholder». Ved å bestille din fotballreise hos oss er du sikret å få dine fotballbilletter som vi får fra våre pålitelige samarbeidspartnere i England.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss