Juventus

Juventus

Juventus

Filtrer etter

Opplev Juventus live på Allianz Stadium

Fotballreiser til Juventus

Serie A

Italiensk fotballs mest suksessfulle klubb og ikke minst forsvarende mestre fra 2016/17-sesongen, Juventus, ble grunnlagt i 1897 og spiller til daglig hjemme på Allianz Stadium med plass til litt over 41 500 tilskuere. ’Den gamle damen’ har i årenes løp vunnet rekordmange Scudettoer, som det italienske mesterskapet blir kalt, nemlig hele 34 stykker, og har nå meget overbevisende vunnet Serie A de siste syv årene på rad. Dessuten har de vunnet Coppa Italia 12 ganger, noe som også er en rekord, og to Europa Cup/Champions League-trofeer – senest i sesongen 1995/96. Klubben fra Torino er landets nest eldste aktive, rett etter Genoa som stammer fra 1893, og har alltid vært en del av den beste italienske serien med unntak av sesongen 2006/07, hvor de ble tvangsnedrykket fordi de var involvert i den store Calciopoli-skandalen. Italienske Massimiliano Allegri styrer kampens gang fra sidelinjen, og på banen har han stjerner som Miralem Pjanic, Paulo Dybala, tilbakevendte Leonardo Bonucci, og ikke minst 2018s klart største signering i form av verdensstjernen Cristiano Ronaldo, som flyttet over fra Real Madrid.
En av årets største kamper er ’Derby della Mole’ mot byrivalene Torino. I disse oppgjørene er det naturligvis alltid ekstra tenning. Dessuten er kampene mot Inter fra nabokommunen Lombardiet, kjent som ’Derby d’Italia’, alltid utrolig høyintense.
 
Fotballpakkene våre:
Alle Juventus fotballreisene våre inkluderer to overnattinger (én til Champions League) i Torino med frokost og fotballbillett til den aktuelle kampen. Alle pakker er uten fly med mindre annet er oppgitt under ‘Pakken inneholder’. Ved å bestille fotballreisen din hos oss er du selvfølgelig helt sikker på å få fotballbillettene dine, som vi får fra våre pålitelige samarbeidspartnere i Italia.

Det fins 11 produkter.

Viser 1-11 av 11 element(er)