England

Opplev fotball LIVE i England

Premier League | FA Cup | Carabao Cup

Den engelske fotballigaen ble stiftet i 1888 som The Football League og bestod den gang av bare 12 lag. I 1992 besluttet alle lagene i den engelske toppdivisjonen å trekke seg og i stedet grunnlegge Premier League. Siden opprettelsen av Premier League er det bare seks forskjellige lag som har vunnet ligaen: Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Blackburn og Leicester. Mest suksessrik er United, som har vunnet hele 13 mesterskap i denne perioden. De forsvarende mestrene er Manchester City, som i 2017/18-sesongen endte opp med rekordhøye 100 poeng og dermed vant tittelen foran erkerivalene fra Manchester United og Tottenham.
Premier League er nå verdens mest sette sportsliga med et potensielt tv-publikum på hele 4,6 milliarder seere, og på stadion er det stort sett smekkfullt av tilskuere, noe som skaper en fantastisk stemning! Blant nordmenn er England en svært populær destinasjon å dra på fotballreise til. Mulighetene er mange, og de fleste norske fotballentusiaster har et forhold til en av de mange tradisjonsklubbene i landet. Det er ofte mulig å kombinere to eller flere kamper fra Premier League eller fra noen av de lavere divisjonene i løpet av en og samme weekend i f.eks. London eller Manchester/Liverpool.
Foruten Premier League er de spennende Cup-turneringene FA Cup og Carabao Cup også svært populære, og her er det også ofte mulig å se spennende kamper mellom de store lagene til en god pris.
 
Hvis du kunne tenke deg å dra på fotballreise til England og oppleve et av de største Premier League-lagene live på stadion, så velg klubb eller turnering nedenfor. Har du spørsmål eller individuelle forespørsler, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Det fins 136 produkter.

Viser 1-36 av 136 element(er)