Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Champions League

Filtrer etter

OPPLEV CHAMPIONS LEAGUE LIVE I HELE EUROPA

Champions League

Fantastiske UEFA Champions League er verdens mest prestisjefylte klubbturnering å vinne, og alle de store mannskapene i Europa drømmer hvert år om å kunne være det laget som til sist kan løfte ‘Pokalen med de store ørene’ over hodet på slutten av sesongen. Bare det å kvalifisere for turneringen er et viktig suksesskriterium for toppklubbene når de fastsetter sitt mål for den nye sesongen. Hvis du vil på en uforglemmelig fotballreise, har du med Champions League mulighet til å se gigantene fra de største ligaene brake samme til noen utrolige fotballkamper.

Turneringen het fra 1955 til 1992 European Champion Clubs’ Cup, kalt Cupvinnercupen på norsk, og hadde bare deltagelse av vinnerne fra de nasjonale ligaene. Med navneendringen til Champions League ble turneringen utvidet slik at flere klubber fra samme land kunne delta, og det ble også lagt til gruppespill etter innledende kvalifiseringsspill. Nå har også klubber fra mindre land mulighet til å kvalifisere seg for den ettertraktede turneringen.

Spanske Real Madrid er turneringens klart mest suksessrike lag med imponerende 12 titler, og med seieren over først Atlético Madrid i 2015/16 og deretter over Juventus det følgende året ble klubben den første til å vinne turneringen to år på rad noensinne. Etterfølgende kommer AC Milan med syv titler og Bayern München, FC Barcelona og Liverpool FC med fem pokaler.

Fotballpakkene våre:

Alle Champions League fotballreisene våre inkluderer én overnatting med frokost og fotballbillett til den aktuelle kampen. Alle pakker er uten fly med mindre annet er oppgitt under ‘Pakken inneholder’. Ved å bestille fotballreisen din hos oss er du selvfølgelig helt sikker på å få fotballbillettene dine, som vi får fra våre pålitelige samarbeidspartnere rundt omkring i Europa. I Spania kan det være litt andre regler i forhold til å sitte sammen på stadion.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss