Europa League

Filtrer etter

Opplev Europa League live i hele EuropaEuropa League, som frem til 2009 het UEFA Cup, er lillebroren til Champions League og er blitt avviklet siden 1971. Turneringen blir ofte litt undervurdert, noe som generelt ikke er helt fair, for det blir spilt utrolig masse fantastisk fotball underveis. Før de endelige 48 lagene som skal delta i turneringens gruppespill er fastslått, finner det sted en lang kvalifikasjonsfase hvor klubber fra mange forskjellige land deltar. Senere trer de åtte treerne fra Champions League gruppespillet inn i turneringens knockoutfase.

Gjennom årene har mange forskjellige lag vunnet turneringen, men det mest suksessrike laget er uten tvil spanske Sevilla, som har vunnet trofeet fem ganger i alt og hele tre ganger på rad fra 2014 til 2016. Deretter følger Juventus, Inter og Liverpool FC, som har vunnet tre ganger hver. De forsvarende mestrene fra 2016/17 er Manchester United, som vant turneringen for første gang i klubbens historie. Europa League ble fra sesongen 2014/15 enda mer attraktiv å vinne, da det ble besluttet at vinneren som minimum kvalifiserer seg for play-off runden i Champions League kvalifikasjonen.

 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss