Atlético Madrid

Filtrer etter

OPPLEV ATLÉTICO MADRID LIVE PÅ WANDA METROPOLITANO

Fotballreiser til Atlético Madrid

Atlético Madrid ble stiftet i 1903 og har siden sesongen 2017/18 hjemmebane på sitt nye stadion, Wanda Metropolitano, som har plass til omkring 68 000 tilskuere. Tidligere het hjemmebanen Vicente Calderón. Til tross for at det i årenes løp er blitt til ti spanske mesterskap og ti Copa del Rey-titler, har Atlético generelt alltid stått i skyggen av storebroren Real Madrid. De seneste årene har klubben imidlertid igjen begynt å bli en del av toppen av La Liga og har levert imponerende resultater, som for eksempel et mesterskap i sesongen 2013/14 og to Champions League finaleplasser i henholdsvis 2013/14 og 2015/16. På sidelinjen styrer karismatiske Diego Simeone kampens gang, og på banen leverer spillere som Koke, Alvaro Morata og det spennende nyinnkjøpet João Felix store prestasjoner til hver kamp.
’El Derbi Madrileño’ mot naboene fra Real Madrid er uten tvil sesongens største oppgjør på Wanda Metropolitano. I tillegg er det selvfølgelig alltid en stor begivenhet når mesterskapsrivalene FC Barcelona kommer på besøk.
 
Fotballpakkene våre:
Alle Atlético Madrid fotballreisene våre inkluderer to overnattinger (én til Champions League) i Madrid med frokost og fotballbillett til den aktuelle kampen. Alle pakker er uten fly med mindre annet er oppgitt under ‘Pakken inneholder’. Ved å bestille fotballreisen din hos oss er du selvfølgelig helt sikker på å få fotballbillettene dine, som vi får fra våre pålitelige samarbeidspartnere i Spania. I Spania kan det være litt andre regler i forhold til å sitte sammen på stadion.

Det fins 13 produkter.

Viser 1-13 av 13 element(er)