Flere kampe - en helg

Filtrer etter

Opplev flere kamper på samme weekend LIVE i England

Premier League | FA Cup | Carabao Cup

For nordmenn er England en svært populær destinasjon å dra på fotballreise til. Mulighetene er mange, og de fleste fotballentusiaster har et forhold til en av de mange tradisjonsklubbene i landet. Samtidig er det for eksempel ofte mulig å kombinere to eller flere kamper fra Premier League eller noen av de lavere divisjonene i løpet av en og samme weekend i f.eks. London eller Manchester/Liverpool.

Nedenfor vil vi levere pakker med dobbelt- eller trippelkamper i løpet av samme weekend. Det kan som nevnt for eksempel være i London, hvor man evt. kan kombinere en pakke med en Chelsea-kamp lørdag og en Tottenham-kamp søndag. I det nordlige England vil man for eksempel evt. kunne kombinere en Manchester/Liverpool-tur med to kamper i løpet av samme weekend. Det vil selvfølgelig også være mulig å kombinere med kamper i lavere divisjoner, som Championship. I London kan det for eksempel være QPR eller Millwall, og nordpå kan det kanskje være Leeds.

I tillegg til Premier League finnes også de spennende Cup-turneringene FA Cup og Carabao Cup, hvor det også ofte er mulig å se noen spennende kamper og kombinere dem over samme weekend eller tirsdag og onsdag.
 
Hvis du kunne tenke deg å dra på en fotballreise til England hvor du kombinerer flere kamper over samme weekend, så ta en titt nedenfor. Har du spørsmål eller individuelle forespørsler, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Det fins 3 produkter.

Viser 1-3 av 3 element(er)