Sign up for our newsletter

  • Erhverv

Arsenal

Arsenal

Arsenal

Filtrer etter

Oplev Arsenal live på Emirates

Fotballreiser til Arsenal

Nord-London-klubben Arsenal ble stiftet tilbake i 1886 av én gjeng arbeidere på én våpenfabrikk – derav navnet på klubben, logoen og ikke minst kallenavnet «The Gunners». Den suksessfulle klubben har siden da vunnet 13 Premier League-titler samt 13 FA Cup -pokaler. Siden 1904, hvor Arsenal for første gang ble en del av toppen i engelsk fotball, har klubben imponerende nok kun rykket ned én gang – tilbake i 1913. Det betyr også at de har rekorden for lengste sammenhengende periode i toppen av engelsk fotball.

I spissen for The Gunners, er den franske treneren Arsene Wenger, som har vært trener helt siden 1996 og er den lengst sittende manager og den mest suksessrike i klubbens historie. Klubben har sin arena på det forholdsvis nye Emirates Stadium, som åpnet tilbake i 2006, og har plass til litt over 60 000 tilskuere. Stadion er uten tvil ett av de flotteste i England og er en fornøyelse å dra på fotballreise til. I troppen finner du én lang rekke av verdensklasse spillere som for eksempel Mesut Özil, Alexis Sánchez og Theo Walcott.

De største kampene på Emirates er uten tvil Nord-London-derbyet mot Tottenham , London-rivaliseringen mot Chelsea FC , samt rivaloppgjøret mot Manchester United .

Våre fotballpakker:
Alle våre Arsenal fotballreiser er inkludert to overnattinger (én til Europa League) i London med frokost og fotballbillett til den kommende kampen. Alle pakker er uten fly med mindre annet er spesifisert under «Pakken inneholder». Ved å bestille din fotballreise hos oss er du selvfølgelig garantert å få dine fotballbilletter, som vi får fra våre pålitelige samarbeidspartnere i England.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss