Arsenal

Arsenal

Arsenal

Filtrer etter

Oplev Arsenal live på Emirates

Fotballreiser til Arsenal

Nord-London-klubben Arsenal ble stiftet tilbake i 1886 av én gjeng arbeidere på én våpenfabrikk – derav navnet på klubben, logoen og ikke minst kallenavnet «The Gunners». Den suksessfulle klubben har siden da vunnet 13 Premier League-titler samt 13 FA Cup -pokaler. Siden 1904, hvor Arsenal for første gang ble en del av toppen i engelsk fotball, har klubben imponerende nok kun rykket ned én gang – tilbake i 1913. Det betyr også at de har rekorden for lengste sammenhengende periode i toppen av engelsk fotball.

I spissen for The Gunners, er den franske treneren Arsene Wenger, som har vært trener helt siden 1996 og er den lengst sittende manager og den mest suksessrike i klubbens historie. Klubben har sin arena på det forholdsvis nye Emirates Stadium, som åpnet tilbake i 2006, og har plass til litt over 60 000 tilskuere. Stadion er uten tvil ett av de flotteste i England og er en fornøyelse å dra på fotballreise til. I troppen finner du én lang rekke av verdensklasse spillere som for eksempel Mesut Özil, Alexis Sánchez og Theo Walcott.

De største kampene på Emirates er uten tvil Nord-London-derbyet mot Tottenham , London-rivaliseringen mot Chelsea FC , samt rivaloppgjøret mot Manchester United .

Våre fotballpakker:
Alle våre Arsenal fotballreiser er inkludert to overnattinger (én til Europa League) i London med frokost og fotballbillett til den kommende kampen. Alle pakker er uten fly med mindre annet er spesifisert under «Pakken inneholder». Ved å bestille din fotballreise hos oss er du selvfølgelig garantert å få dine fotballbilletter, som vi får fra våre pålitelige samarbeidspartnere i England.

Det fins 5 produkter.

Viser 1-5 av 5 element(er)